Аудит мікроклімату в подарунок. Назавжди!

Ті, хто близько знайомий з нашою компанією і її філософією знають, що ми прагнемо надати максимально якісний і розширений сервіс для наших замовників. Сьогодні ми в черговий раз презентуємо для вас нову безстрокову акцію.

Аудит мікроклімату в подарунок. Назавжди!

Безкоштовний аудит мікроклімату на замірі

Коли справа доходить до скління і потрібно замовити металопластикові, алюмінієві або дерев'яні вікна - на будь-якого потенційного замовника "падає" величезна кількість пропозицій.

Велика частина місцевих компаній здійснює первинний замір віконних прорізів безкоштовно, що давно стало правилом гарного тону. Прі вимірі, найчастіше, проходить і консультація на предмет конфігурації майбутнього скління. Але на чому грунтується пропозицію? На досвіді майстра по виміру? Або перевагах менеджера? Як то кажуть, "You never know, you never know".

Щоб спиратися на факти, підкріплені цифрами і підбирати рівно те скління, яке необхідно, Перше Віконне Бюро запускає безстрокову акцію "Аудит мікроклімату в подарунок" при вимірі віконних, дверних систем, балконів і лоджій.

Що входить в аудит?

Бесплатный аудит микроклимата

Якщо говорити коротко, то замовляючи у нас безкоштовний вимір, ви отримуєте в подарунок аудит мікроклімату приміщення, в якому буде проводиться скління.
Ось які маніпуляції ми проведемо на об'єкті:

  • Опитуємо замовника на предмет його (її) претензій до мікроклімату, який дизайн, матеріал і функціонал вікон хотілося б реалізувати;
  • Зробимо замір отворів, складемо карту об'єкта;
  • Зробимо зріз температури і вологості приміщення;
  • Перевіримо працездатність вентиляційної системи і загальну циркуляцію повітря;
  • Встановимо точки тепловтрат, заміряємо температури радіаторів (в холодну пору року);
  • На підставі отриманих цифр, фактів і побажань замовника формуємо рекомендації та відповідні варіанти конструкцій;

Більше подробиць про аудит мікроклімату ви зможете знайти на цій сторінці. Щоб записатися на безкоштовний замір і скористатися аудитом, залиште заявку будь-яким зручним вам способом.

Залишити заявку
Рейтинг 4.96 (Проголосувало: 23)
Дата публикації: 09 квітня 2021
Категорія: Новини
.post_image_wrap{display: flex;width: 100%;align-items: stretch;height: 320px;}.lazy-image__picture {display: flex;width: 100%;height: 100%;}.lazy-image__picture img {height: auto;width: 100%;object-fit: cover;font-family: "object-fit: cover;object-position: center;";object-position: center;}